Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 3., kedd

Az időutazás.

Az idő.


Elakad az agyunk, ha megpróbálunk belegondolni, hogyan lehetséges az időben utazni. Felfoghatatlan számunkra. A jelenlegi megértésem szerint, az időt az emberiség nagyon félreértelmezi. Az idő valami sokkal több, mint ahogy eddig gondoltuk. Az idő szorosan összefügg az emberi lélekenergiákkal, az embert működtető erőkkel. Valamint szorosan összefügg az emberi elme működésével.

Ha sok időnk van, akkor szeretetet érzünk. Ha nincs időnk akkor félelmet. A szeretet és a félelem a két szélsőséges lélekenergia, mint a hideg, és a meleg víz. Hogy mit érzünk, hogy milyen érzelmeink vannak, milyen változások vannak a lelkünkben, az szorosan összefügg az időérzékelésünkkel.

Amikor sok időnk van, olyankor nem foglalkozunk az idővel. Ha tele van a kamra liszttel, akkor nem foglalkozol, nem gondolkozol azon, hogy lisztet kell venned. Ha tele van a kamra idővel, akkor nem gondolkodol az időn. Ez abban mutatkozik meg, hogy napok telhetnek el úgy, hogy nem érzel késztetést, hogy az órádra tekints. Kiránduláskor ez előfordul. Szerelmesen is. Amikor az ember úgy érzi, hogy korlátlan sok ideje van, olyankor nagyon sok szeretetet érez, - boldog. Kicsit olyan, mintha biorobotok volnánk, és az időt érzékelnénk az elektromos áramnak, abban mérnénk a napok múlását, hogy még mennyi energia maradt az akkumulátorunkban. Az a robot boldog, akinek folyamatosan tele van töltve az akkumulátorra, akinek korlátlan energiája van, korlátlan ideje van, - boldog, szeretetet érez. Azt érezzük szeretetnek, ha tele van töltve az életenergia akkumulátorunk. Olyankor nem foglalkozunk az idővel, bőségesen fel vagyunk töltve idővel.

Az ember olyankor a legszebb, amikor tele van az akkumulátor, amikor bőségesen van ideje. Olyankor türelmesek vagyunk. Minél több időnk van, annál jobban lelassulnak a lépteink, lelassul az evésünk, annál precízebben végezzük el a feladatainkat. Úgy érezzük, mintha örökké élnénk, mintha nem létezne az idő. Ilyenkor nagyon művészi munkák kerülnek ki a kezünk közül, mert sok szeretettel, idővel, - türelemmel végeztük őket. Két ember között akkor lesz szeretet, erős érzelmi kötelék, ha sok időt szántak egymásra. A szeretetet meglehet határozni abból is, hogy mennyit törődünk a másikkal, mennyi időt szánunk rá. Ha a szomszédbácsinak kihordjuk a szemetet, behordjuk az újságot, időt szánunk rá, akkor ő megszeret minket. Az idő maga a szeretet. Csak ezt ezen a tudatszinten nehezen fogjuk fel. Az idő sokkal több, mint ahogy eddig felfogtuk.

Több cikkben írtam már furcsaságokról, hogy mennyire változik az időérzékelésünk, félelem és szeretet érzelmek esetén. Most csak pár szóban röviden. Ha a szerelmeddel vagy, olyankor eltelik 20 óra úgy, hogy csak egy órának érzékeled. Nem érted, hogy lett hirtelen este, egyszer sem néztél az órádra napközben, nem érted hogyan telhetett el ilyen gyorsan a nap. Amikor erős félelembe kényszerülsz, bombázzák a várost, egész nap várod, hogy mikor találják el a ti házatokat, olyankor nagyon lassan telik az idő. Hiába nézegeted az órád, hiába van olyan érzésed, hogy legalább félóra eltelt, az órád csak egy percet mutat. Pont fordítva érzékeled, mint a szerelemnél. Azt gondolod, hogy 20 óra telt el, közben csak 1. Amikor a tanár feleltetett, és vártad, hogy kicsöngetnek, - féltél, hogy kihívnak, ugyanezt tapasztaltad. Ha olyan munkát csinálsz amit nem szeretsz, olyankor is lassan telnek a percek, hiába nézegeted péntek délután az órát, nem negyed óra telt el az utolsó kontroll óta, csak két perc. A félelem a szeretet ellen polaritása, nem szeretni valamit, annyit jelent, hogy félni valamitől. Ha olyan munkát csinálsz amit szeretsz, akkor nem érted, hogy lehet már délután 4 óra, hisz most volt fél egy, amikor utoljára az órádra néztél. Minél több lélekenergiád van, annál több időd van, annál ritkábban nézel az órádra, annál több szeretetet, boldogságot érzel. Kiránduláskor már elérsz egy magasabb rezgésszintet, de attól még vannak sokkal magasabbak is. Ahol valóban úgy érzed, hogy megszűnt az idő, ahol valóban úgy érzed hogy korlátlan sok időd van. Az ember feltöltődhet nagyon magas rezgésű életenergiákkal, megtapasztalhatja a mennyország érzelmi állapotát, megvilágosodhat, felemelkedhet!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése